Kazançlı Yatırımlar
3 Ay Ertelemeli Kredi Veren Bankalar
Yazar: - 19 Ekim 2021
60
0

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar listesini pek çok kişi merak etmekte ve bu sebeple internette bu konu hakkında oldukça fazla araştırma yapılmaktadır. Ertelemeli kredi, paraya ihtiyacı olan fakat ödeme konusunda biraz da olsa zamana ihtiyacı olan kişiler için çok mantıklı bir seçenektir. Bu sebeple insanlar ertelemeli kredi almak için hangi bankaları tercih edeceklerini merak etmektedir. Hangi bankaların ertelemeli kredi verdiğine geçmeden önce, ertelemeli kredi hakkında kısaca bilgi vermek gerekir.

Ertelemeli kredilere örnek olarak ihtiyaç kredileri verilebilir. Erteleme yapılabilecek en az vade 3 ayla sınırlandırılmıştır. Ticari krediye ihtiyacınız var ise bu süre 6 aya kadar çıkabilmektedir. Bunun sebebi, iş durumlarında çalkantılı dönemler olabileceği için iş sahibini rahatlatmaktır. Ertelemeli kredinizin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Bu da bir diğer kuraldır. Yani 36 ay vadeli bir kredi aldığınızda ertelemeli olarak 33 aylık taksitlendirme karşınıza çıkacaktır. 3 ay ertelemeli kredilerde her bir ayın 30 gün olarak kabul edildiği bilinmektedir. Bu nedenle kredinizin ilk taksitini erteleme sebebi ile 90 gün sonra ödemeye başlayacaksınız.

Bu konuda bilinmesi gereken bir diğer şey ise, erteleme yapılan 3 aylık süreçte de bankaların müşterilerinden faiz aldığıdır. Bunu pek çok kişi bilmemektedir. Bunun sebebi, bankaların almış olduğu bu faizin miktarının epey düşük olmasıdır. Fakat yine de bu dönemlerde de faiz uygulamasının yapıldığını bilmek oldukça önemli bir konudur.

Başlıklar

3 Ay Ertelemeli Kredi Veren Bankalar Hangileridir

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar denilince akla pek çok banka gelse de biz bu yazımızda en çok tercih edilen 5 bankadan bahsedeceğiz. 3 ay erteleme ile kredi veren bankaların listesi aşağıdaki gibidir:

  • Akbank
  • Vakıfbank
  • Cepte TEB
  • QNB Finansbank
  • İNG Bank
3 Ay Ertelemeli Kredi Veren Bankalar

3 Ay Ertelemeli Kredi Veren Bankalar

Akbank

Akbank müşterisi iseniz, 3 ay ertelemeli kredi aldığınızda ödeyeceğiniz faiz oranının müşteriden müşteriye değişiklik gösterdiğiniz bilmeniz gerekir. Akbank, tüm müşterilerine belirlenmiş sabit bir faiz oranı uygulamamaktadır. Bu nedenle kredi notu yüksek olan kişiler düşük faiz ile ödeme yapabilme hakkına sahip olabilmektedir. Akbank faiz oranları %1,53 – %1,94 arasında değişiklik göstermektedir. Başvurularınızı Akbank şubeleri, müşteri hizmetleri ya da Akbank internet sitesi ve Akbank mobil uygulamasından yapabilirsiniz.

Vakıfbank

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar arasında yer alan Vakıfbank, bir devlet bankasıdır. Ayrıca Vakıfbank, müşterilerine ödeme kolaylıkları da sağlayan bankalar arasındadır. Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi aldığınızda faiz oranınız kredi notunuzun yüksek ya da düşük olmasına göre değişiklik gösterecektir. Vakıfbank müşterilerine %1,55 – %1,59 arasında faiz oranı uygulamaktadır. Her bankada olduğu gibi bu bankada da kredinizin vadesi en fazla 33 ay olabilmektedir.

Cepte TEB

Cepte TEB aracılığı ile ihtiyaç kredisi ve ticari kredi alma imkanınız mevcuttur. Kişiye özel ödeme planı yapılarak ödemelerinizi bankanıza gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru için bankanın şubeleri, müşteri hizmetleri, internet sitesi ya da mobil uygulaması ile iletişime geçebilirsiniz.

QNB Finansbank

QNB Finansbank, ertelemeli kredi konusunda en çok tercih edilen bankalardan bir tanesidir. Finansbank aracılığı ile ertelemeli kredinizi en az 9 ay, en fazla 33 ay olacak şekilde alabilmeniz mümkündür.

ING Bank

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar listemizin son sırasında yer alan ING bank, kredi notu 1850’den fazla olan müşterilerine %1,35’lik düşük bir faiz uygularken diğer kişiler için bu faiz oranı %2,59’a kadar çıkabilmektedir. Bu nedenle kredi notu düşük olan kişiler için ING Bank mutlaka tercih edilmesi gereken bir bankadır.

Yazıyı Paylaş:

İlgili Konular

ZİYARETÇİ YORUMLARI (Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın.)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

DMCA.com Protection Status